Lepas Follow Syasha,tinggalkan jejak kat shoutbox ea.Makesure korg pnye NickName kat follower and shoutbox same.. klu tak same,bgtau kat shoutbox..TQ

Thursday, October 27, 2011

... Header free untuk kamoo by Dunia Ayu ...

Dicatat oleh princess gilaxlove di 2:28 PM

Syasha nak MelastiQ header free cik Ayu .. boleh tak?? he3
sebab blog sy xdew header .. nak buat sendiri pon x pndai... hehehe~~

 Describe
kalau boleh syasha nak header yg simple jer...
 yang atas dia ade " Syasha MelastiQ LovE "...
klu boleh tema nyer kaler baby pink n baby Turqoise ...hehe
 and....terpulang la cik ayu nak wat ape... kalau cik ayu sudi laa..

sape- sape nak join blh jgk... tp kne la follow blog cik Ayu dulu.. 
buat satu entry " Header free untuk kamoo by Dunia Ayu"
letak header ayu dekat atas tu...
dalam entry tu bagitahu nak header yang macam mana... describe...bagi detail nak tulis apa...kalau nak letak gambar boleh letak dalam entry tu... 
pastu pg link entri tu kat blog cik ayu [Klik sini] ... bukan kat sini okeyh...he3

Cik Ayu offer sampai esok jer... 28/10/2011
 CEPAT !! terjah blog cik ayu...
selamat berjaya okeyh... 

Credit to:  Cik Ayu 



0 ulasan:

Post a Comment

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks