Lepas Follow Syasha,tinggalkan jejak kat shoutbox ea.Makesure korg pnye NickName kat follower and shoutbox same.. klu tak same,bgtau kat shoutbox..TQ

Saturday, November 26, 2011

Contest ~senyuman menawan by: cik huda

Dicatat oleh princess gilaxlove di 11:38 PM 2 ulasan Pautan pada catatan ini
klik banner utk join okeyh..

 hyeep blog ku syg..
kali nie syasha nak join contest senyuman paling menawan..
menawan ker senyuman syasha nie 
hahahaaha
syasha x cntek... tapi syasha punye aset... lesunm pipit yg comey.. hahahaha
prasan jew
okeyh...meh kite tengok pic2 yg syasha nk tepek2 kt contest nie

Pic syasha ngh senbunyi blkng PC.. tkut fone kne rmpas sbb pki dlm klas...hehe..




jom join...

SYARAT-SYARAT
1. tak wajib follow blog kami. \huda dan Daten Yusfarina/
2. rajin2 kan melawat page para sponsor kami.
3. tepek banner pastu direct link ke blog huda .
4.buat satu entry letak satu gamba tengah senyum. tak kesah laa senyum menggoda etc . kami terima :]
lebih pon takpe :D
url entry , letak di bahagian komen blog ini .
5. tag 2 org rakan anda. *tak wajib .
terbuka kepada lelaki dan perempuan .

HADIAH 
haaa...kene la terjah blog cik huda...he3
nyway..GOOD LUCK

NOW, syasha nak tag 2 cantek yg bertuah..

Saturday, November 19, 2011

MeLastiQ~ BFF Baru 3

Dicatat oleh princess gilaxlove di 2:17 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
 Hye sayangku blog.. he3
da brpe hari x tgk blog eak..
sekarang nie aku sedang berusaha untuk luahkan ape yang aku simpan selama nie.. 
Semalam...
satu hari aku tak on9 facebook.. sbb penat sngt..tapi dalam hati, nak sangat on9.
coz, i miss someone
.. msti dia tunggu aku on9...hehe~
sejak aku kenal dia, hidop aku rasa happy sesangat... npew ntah..
padahal, dia da pnye someone...cme x tau status diorg apa...

dah aku pada dia, hanya kawan di alam laya jer...
tapi, tetiba pagi tadi aku terjaga...
than, aku terus on9 fb dengan hati yang ...
dup...dap..dup..dap
napew eak...

bila tepapar jer skrin ngn muka buku,
tetiba jer terukir satu senyuman...
mungkin senyuman..
happy..
sedih..
kecewa..
merindu..
he..he...he..

tgk menu kat atas ada 
daa agk da.. msti msj dr dia...
terasa kecewa sesangat...
coz lambt on9..padahal dia bru je off9 beberapa minit.. sblm aku on9..

aku Rindu Kau Selamanya..sahabat...

hati terasa bedebar2 bila baca msj dr dia...


dan aku, princeSs GiLaxLove....


dan bila syasha mula merinduinya...sahabat...


Ketika mimpimu yang begitu indah, tak pernah wujud..
saat kau berlari mengejar anganmu..
dan tak pernah sampai..
apa pun yang terjadi, ku kan selalu ada untukmu..
janganlah kau bersedih..
coz everything is Gonna Be OKAY..
Hope, persahabatan kita kekal selamanya...walaupon hanya dalam laman sosial..

Wednesday, November 16, 2011

DALAM HATI by cik linda lala

Dicatat oleh princess gilaxlove di 3:48 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini


Freebies~ Sketch Doodle icon

Dicatat oleh princess gilaxlove di 1:44 PM 0 ulasan Pautan pada catatan ini
Blogger
Delicious
Digg
Facebook
Flickr
Email
Google
My Space
Rss
Share This
Skype
Tumblr
Twitter
Wordpress
Yahoo
Youtube
Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks