Lepas Follow Syasha,tinggalkan jejak kat shoutbox ea.Makesure korg pnye NickName kat follower and shoutbox same.. klu tak same,bgtau kat shoutbox..TQ

Wednesday, December 21, 2011

"HafizZainal's Contest - Senyuman Mahal ii "

Dicatat oleh princess gilaxlove di 6:00 PM
Klik pic dak comel kat atas nie ^_^
 Hye.. syasha nk melastiQ contest senyuman mahal By~ Hafiz Zainal 
sape yg nak join, boleh klik banner pic kat atas tuh... 
Sebelum tu,
 mulakan senyuman dgn wajah yg CERIA...bkn wajah yg MENGODA ya....he3

So.. kat bawah nie, snap pic yang syasha nak letak dlm contest nie..






Exam Contest from Hafiz Zainal
1- Ceritakan kenapa anda rasa gambar senyuman
anda ini adalah senyuman mahal ?
Jawapan Syasha:
Senyuman syasha mahal sebab, syasha punya aset.. 2 lesum pipit yg sangat dalam dan ciut miut..
(perasan)
Lagipun senyum itu kan Sedekah...
syasha x dew duit nak bg kat org ..ape lg org yg sya syg..
So, ape yg sya mampu, hanya sebuah senyuman..


2. Kenapa anda berminat untuk join contest ini?
Jawapan Syasha:
Saje nak join..nak ajak rakan2 Blogger kempen ..
"Senyum sambil berBlogger"
senyum itu kan indah, 
kerana senyum itu bahasa dunia, yg tak perlu guna kad kredit, tak perlu mesin ATM
senyum itu satu kelembutan, satu keriangan..biarpun disebaliknya ada rahsia..
Senyumlah..ianya tak mngurgkan rezeki sesiapa.. dan ianya anugerah dari Allah,
yang perlu dijaga.. 

3. Apa 1st impression korang terhadap orang yg pakai braces?
Jawapan Syasha:
ada org ckp pkai braces itu seksi, cool, cantik,cun....
pada syasha, org yg pki braces nie berani ,kuat mcm harimau  ..Aaummm!...(sambil wat gaya iklan biskut tiger) hahaha..!!
Tapi ada jgk yg pki sbb ikut trend..(.ala...kan cun,ade kaler2)
myb Ada yg nk poyo2 (ingat nenek ak jer yg boleh bergaya??...)

Kat dunia nie, tak semua org miliki apa yg kita ada...
Kdg2 kita berfikir ,kita tak sempurna..
Kdg2 kita terasa yg diri kita lebih sempurna dari org lain. Kdg2 kita tak dpt ape yg kita inginkan.. Tapi ape yg kita inginkan, kdg2 tak dpt mbuat hdup kita menjadi lebih bahagia..

Yang kat bawah nie,bukti syasha da follow hafiz oke 

Subscribed uTube hafiz ^_^
Da follow blog ^_^

da follow twitter ^_^
Fb page pon da like. ..^_^

So...

Syasha nak Tag 3 sahabat blogger syasha:

 IzZ
MisspYeja
Mistletoe


agak2...senyuman syasha mahal tak?? hahahaha!








0 ulasan:

Post a Comment

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks