Lepas Follow Syasha,tinggalkan jejak kat shoutbox ea.Makesure korg pnye NickName kat follower and shoutbox same.. klu tak same,bgtau kat shoutbox..TQ

Sunday, December 4, 2011

Mencintaimu dalam diam ~MeLastiQ BFF

Dicatat oleh princess gilaxlove di 1:54 PM

 Hye mylove diary....
dah lame tak tengok blog...mesti dah merajuk  blog saye nie...he3
syasha nk nasihat dari semua rakan blogger.. 
ape rasanye eak, kalau kita, betul2 dah 
FALLinG in LovE with BestFrienD 
itu lah...
 dari BENCI terus jadi SAYANG..

Syasha tau perasaan dia and Dia pon tau perasaan syasha..
Cuma kami tak mau mengharapkan ape2.. takut nanti ada yang kecewa..
Syasha dan dia cuma serahkan semua nie hanya pada Allah..
ape pon takdir-Nya , keteorang terima dengan redha..

Meh tgk video nie..
pastu baru komen okeyh..


Ape pon yang terjadi...
antara syasha dan dia satu hari nanti...
Friendship forever and never Ending
 plezz komen n minta nasihat okeyh.. 

1 ulasan:

seobie said...

inshaAllah suatu hari nanti pasti akak dan dia akan bersama kalau dia memang ditakdirkan untuk akak . hehe tunggu lah ^^

Post a Comment

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks