Lepas Follow Syasha,tinggalkan jejak kat shoutbox ea.Makesure korg pnye NickName kat follower and shoutbox same.. klu tak same,bgtau kat shoutbox..TQ

Saturday, January 28, 2012

Demam Contest!! ~Alahai~~ sape punya blog la macam nie..

Dicatat oleh princess gilaxlove di 11:59 PM
Hyeep all!!.. ^_^
sya nk share somthing, ape yg bermain kat kepala syasha ptg tadi..
kat facebook, sya bnyk dpt event dari rakan2 blogger..
event pasal contest, giveaway..
memang BEST.. sya pon suka nk join..
sampaikan sya sndri pon nak buat jugk. (akan datang) . ^_^

Tapi yg tak BEST nyer bila, terlalu, and terlampau banyak syarat2..
sampaikan mendatangkan kebosanan pada org lain..
Sya penah nampak komen blogger, 
cerita pasal masalah nie jugak..
mmg tak di nafikan, ada contest yg mesra follower, 
ada contest yg tetibe terbatal kalau tak ckup org yg join..
ada jugak contest yg mase mula2 cakap hadiah utk pemenang 1,2,3,4,5 saguhati.. tapi bila dah ramai 
yang join, hadiah tetibe berubah.. ada perasan tak?? 
kalau xder, maknenye syasha la yg salah lihat... wakakakh!!..

BAWAH nie CONTEST yang SENGAL.. hahahaha~

npk tak gambar kat bawah nie??

CONTOH Jew tau..


SILA letak banner kat atas nie kalau nak join
 (tak nak letak aku denda hoholicks ais satu! )
Nie benda memang wajib la letak kan, kalau nak join contest..( denda hoholicks ais satu, tu kalau ader yg buat, mmg tak tau la nak cakap ape..hahaha)~~



Then, ada syarat2..sesetengah blogger, letak syarat2 yg ok..
ikut pandangan n kesenangan masing2 la kan..
Kalau yang baru first time wat contest, btter wat syarat2 yg senang org nak join.. okeyh ^_^
kalau Syarat2 mcm kat bwh nie, mmg la tak patut..
sebab wat gelak aku jer ..
Syarat2 nye:
1. sila like fanpage dan follow FACEBOOK, TWITTER, BLOG
 aku, nenek aku, atok aku, adik beradik aku,
jiran-jiran umah sebelah aku, 40 rumah jiran aku,kiri kanan depan dan belakang WAJIB !2. Blogger mestilah berumur 30 tahun dan kebawah--->
3. Buat satu entri yang bertajuk CONTEST blog syasha cun! (mcm x kne tajuk jer?? )
4. Tag 1,2,3,4,5 blogger ,( pastikan mereka2 tau)
5. kemudian, tingalkan LINK entri kat kotak komen.
HADIAH:
jap aku slongkar peti ais.
BERMINAT nak join??
Klik SINI, pastu, klik SINI, SINI lagi..dan SINI..
lepastu, klik lagi kat sini, dan
 SINI,
Okeyh!!~~~ Done ^_^
Tarikh tutup contest : 30 minit dari skarang!
P/S :penyertaan kurang dari 50, serta merta akn terbatal.
TQ ^_^ 
Nampak tak syarat2 kat atas? agak2 oke tak? huhuhu~
tipu jew nie..  mmg la klau dah join contest msti ikut syarat2 yg dia bg..ye tak??
Hadiah memang best..
tapi yang tak best kalau ada ayat
"P/S :penyertaan kurang dari 50, serta merta akn terbatal."
kat situ apa yg korang boleh terfikir??
kalau syasha la kan,
"buat penat jer tulis entri panjang2 kalau tetibe contest terbatal"
"dah like tuu, like nie, follow sana, follow sini , aik? tetibe terbatal pulak"
yang kesian sapa yg first join la.. terkejar2...hahaha~
Whtever la.. blog sendiri..suka hati la kan..
ape pon....
Akan datang sya  pon nk buat something..
nak GA kad raya buatan syasha sendiri...
okeyh tak ?? ^_^
he3..ape pown..selamat berBlogger ...tut..tut..tut..

2 ulasan:

miss_rainbow said...

serius pelangi sokong.. :)
macam2 nak.. follow sana , like itu ini tapi senang2 nak batal kan if ta cukup orang.. walaupon ta harap nk menang dan saje2 je pon tapi atleast kena hargai juga pe orng da buatkan.. hehe.. ter-EMO pulak.. :)

princess gilaxlove said...

tau xper... syasha x kesah pon kl sya join x menang.. tp x bek la kan, kite da like sana, like sini..tetibe jer batal..

Post a Comment

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks