Lepas Follow Syasha,tinggalkan jejak kat shoutbox ea.Makesure korg pnye NickName kat follower and shoutbox same.. klu tak same,bgtau kat shoutbox..TQ

Tuesday, May 24, 2011

saya minta maaf...

Dicatat oleh princess gilaxlove di 12:03 PM
banyak yg dah berlaku antara kite dlm mase stahun ni.... siyes cakap, recovery is a long and tiring road 4 me.. sampi skrang, still recovering walupun dah stahun lebih.... sampai hati x mampu dah nak mharap untuk awak kembali..
why u did wat u did, sy rase sy dah xnak tahu dah....
sy anggap sy bkorban untuk kbahagian awak... juz let it be...

mungkin sy xnak ckp ngan awak da skrang.. mngkin sy xnak pun tgk awk... sy nak awk rase ktidakwujudan sy... bukan sebab sy bdendam dgn ape yg awk buat kt sy selama ini, bukan juga sebab sy benci awk seperti yg sy cakap kat laz msg ngan awk 2... bukab bukan! sy cuma perlukan masa... sy akan maafkan awk dan minta maaf bile sgale2nye telah reda.... sy cuma bagi awk masa untuk melupakan sy... sbb sy x ingin kacau hubungan org lain dan hncurkan hati prempuan lain mcm yg gf bru awk 2 buat... i juz wan to muv on... 

kalu sampai masenye nanti, sy akn tulis surat dan say sori mcm kat bwh ni...

im sori sbb kaco awk dgn surat ni.
im sori sbb buat awk rase sy bdendam ngan awk.
im sori sy bt awk rase dibenci.
im sori sy masih rindukan awk dan msih ade SEDIKIT harapan spaya awk kembali kpd sy.
im sori sy sbb akhirnye terpaksa putus asa dgn kite sbb sy x mampu tgk awk rase dilema.
im sori sbb sy dah tau awk x syg sy tp bt awk makin serabut sampai terpakse melukakan hati dye.
im sori sbb byk bt hal yg mjengkelkan dulu mase kite stil kapel.
im sori sy sgt gedik dan mengade2 mase ngan awk dulu. sy cuma suke bmanje ngan awk.
im sori suke msg dan miskol awk sampai bpuluh kali mase awk da tido wlupun sy tau awk x suke dikaco mase tido.
im sori sy sgt pendiam kalu depan kawan awk sbb sy xnak awk rase cemburu.
im sori sy kaco awk mase awk demam lepas operation lutut awk. sy risau. sy takut x sempat tgk awk lg.n, im sori sbb ari2 g jnguk awk kt hspital smpai awk nk tido pun xdpt sbb kne layan sy yg duk risau ntah hape2.
im sori sy suke bt surprises yg ngade2 kt awk.
im sori sy suke curi baju t shirt awk bt sarung bntal sy.
im sori sy sy suke msg pnjang2 kt fb awk, tlis surat pnjang2 tk awk, bt video psl awk.
im sori sy suke bt origami 'love' pkai kertas wrne wrni o duit kertas utk awk sampai penuh kotak awk.
im sori sy suke topup curik2 tuk awk. sampai skrang masih bt walupun lame dah x cntact.
im sori sy suke tngkap gmbr candid awk tgh mkn, tgk tmenung, tgh gelak, tgh tahan muncung.sy juz nak simpan stiap detik 2.
im sori dulu sy x pcayakan awk sbb cemburu buta.
im sori sy x sedar sy akn khilangan awk mcm skarang. akibatnye, sy jarang say thank you kt awk.
im sori kalu sy masak tuk awk tiap hjung mnggu 2 x sedap.
im sori sbb sy biarkan diri sy jth syg kt awk from d 1st time kite g lepak (date) kt taman tasik ********** n sy rase awk bace pkiran sy mcm awk da lame kenal sy.
im sori 4 letting u love me.
im sori sy banyak tipu sbb sy juz nak terus dgn awk.
im sori sy penah bt awk nangis sbb awk xtahan tgk sy makan hati dgn awk.
im sori sy histeria dan hmpir gile bile sy dpt tau wat u did wit dat gurl.
im soi sy tpakse ikt ckp dat girl yg dye xnak sy cntact awk da, dye nk bt awk lupekan sy, dye xnak sy wujud same skali dlm idup awk.
im sori sy xpenah explen atau gtau ape yg dye ckp atau crite psl sy kt awk walupun sy tau byk yg dusta.
im sori sy sggup diduakan awk dulu sbb sy masih xmampu utk lepaskan awk.
im sori sy x mampu untuk berjuang utk dapatkan awk sbb sy tau awk lebih sygkan dye.
im sori sy banyak kali dah nak lepaskan awk pergi dulu tp x bjaya... tp, kali ni,  tnpe ape2 amaran atau kate2 akhir mcm dulu,sy betul2 pergi.
im sori sbb jeleznye sy, sy try bt dat gurl jelez dgn sy jg smapai post mcm2 kt fb yg kitorang je paham.
im sori sbb x angkt kol awk walupun awk kol smpai 10 kali semalam.
im sori sbb sy xnak tgk awk pun walupun awk ketuk pintu rmh sy dan sy biarkan kwn sy yg layan awk. tp, rupenye awk dtg nak ambik helmet awk yg tsadai kt umah sy je.
im sori, sy jg x balas msg 'we r done' awk lepas awk balik dri ambk helmet awk 2.
im sori sy mnyepi trus dri post ape2 status kt fb sy.
im sori kalu awk nmpk sy mcm hepi je skrang. kuar ngn kwn2, snyum n ktawa x hengat dunia, hidup mcm awk x penah wujud. tp, org yg merase pedih ni je tau, btape susah nak bt semua 2. betapa semua 2 hanya paksaan spaya dpt muv on ataupun lupakan awk walupun untuk seminit dua. 
im sori byk yg sy nak bt dgn awk tp xdpt bt dah.

im sori sy x pernah dapat buang rase syg kat awk walupun awk buat macam2 kat saye. sbb sy stil pcaye u r the one... but, u r the one dat will never be mine. sbb nobody read my mind like u do, nobody treat me like u do, nobody know me so well like u do except my family. sy lg aggap awk bezfren sy drpd bf sy. tp, awk rosakkan kpercayaan sy. skaligus rosakkan diri sy dri segi emosi n mental.
im sori sy masih trying hard to muv on smpai sy dah xkenal dii sy sdiri lg. trust me dear, bt la mcmane pun, tipu la diri cmne pun, sy tau sntiase ade rase syg untuk awk. 
awk... im sori kalu sy tpakse trima pinangan org lain n kawin dis year... i did it 4 u... supaya awk teruskan lah dgn dye... xperlu rase ragu2 lg dgn kputusan awk... kalau la satu ari nantiawk tsedar n cakap kt dii awk " damn! she realy loves me. i should not hav let her go. i shud hav been wit her, i miss her damn much,"... ketahuilah, sy dah puas bertahan dgn awk dahulu spaya awk xkan rase camtu...tp, awk yg bt keputusan ni... maybe sy yg mderita atas keputusan awk dan tpakse muv on dlm penuh kepediahn, tp, 1 day awk akn kene hidup dgn keputusan ni dan sdikit sbanyak rase nyesal... when i find 1 dat will make me hepier than you do. 

akhir kate, saya minta maaf sebab cintakan awak tp xpernah dapat menyentuh hati awak sdalam2nye. im sori but dis is really a gudbye from me.kalau dgn sori ni hal antara kite blh reda, sye redha.

0 ulasan:

Post a Comment

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks